Ontdek onze luxe vakantievilla in Zuid-Limburg

Via een slingerend weggetje door het Zuid-Limburgse Heuvelland bereikt u de riante vakantievilla’s van de Smockelaer. Vakantievilla’s waar het u aan werkelijk niets ontbreekt. Overnachten in een riante slaapkamer met privé badkamer met jacuzzi, zwemmen in een zwembad met wellness faciliteiten, koken in een keuken met teppanyaki plaat, maar bovenal genieten van het prachtige uitzicht op het Geuldal. De Smockelaer maakt alle dromen waar...

Bekijk onze vakantievilla's

luxe groepsaccommodatie limburgA
vergaderen zuid limburg smockelaer09A

Inspiratie op locatie

Op slechts 25 kilometer van hartje Maastricht kunt u in alle rust vergaderen in een exclusieve villa. Alle zakelijke faciliteiten zijn uiteraard aanwezig maar ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Onze chefkok maakt met passie een uitgebreide lunch of diner voor u klaar. Reserveer ook een aangename onderbreking in de vorm van een leuke, sportieve of ontspannende activiteit. Alles onder één dak bij de Smockelaer.

Lees meer over de vergadermogelijkheden

Een feest om nooit te vergeten

Feesten op een unieke locatie, in een riante villa, met de heerlijkste hapjes en drankjes? De Smockelaer weet wel raad met een feest! En na een feest nog helemaal naar huis rijden is niet nodig, want u kunt overnachten in de riante slaapkamers van de exclusieve villa.

Lees meer over de mogelijkheden

feestlocatie smockelaer zuid limburgA
6a

Ontdek de schoonheid van Zuid-Limburg

De riante vakantievilla’s zijn gelegen bovenop de Schweiberg, tussen Mechelen en Slenaken in Zuid-Limburg. Een uniek stukje Limburg met enerzijds het Geuldal en anderzijds Gulpendal waar u prachtige fiets –en wandeltochten kunt maken door het Heuvelland. Voor een geslaagd dagje uit kunt u alle kanten op, van zwembad tot dierentuin, van speeltuin tot golfbaan. Wij geven u vast enkele tips in voorbereiding op uw vakantie.

Lees meer over Zuid-Limburg

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.1
8.8
8.9
9.2
8.9
9.0

9.1

51
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips