Smakelijke buffetten in Zuid-Limburg

Wanneer u overnacht in één van de gezellige groepsaccommodaties in Zuid-Limburg kunt u er voor kiezen om zelf te koken. Maar wat is er fijner dan u even helemaal in de watten te laten leggen? U hoeft geen menu samen te stellen, boodschappen te doen, te koken of af te wassen. Onze chefkok bereidt een heerlijke maaltijd voor u en het enige wat u hoeft te doen is genieten!

Ontbijt met verse broodjes van de warme bakker

De Smockelaer maakt het mogelijk om na een ontspannen nacht te ontbijten in uw groepsaccommodatie of in één van de restaurants van de Smockelaer. Alles ligt voor u klaar, een vers croissantje, vers gebakken broodjes en uiteraard vers geperste jus d'orange. U kunt zelf kiezen tussen een luxe of bourgondisch ontbijt, dus wilt u uitgebreid of heel erg uitgebreid ontbijten? De keuze is aan u.

Lunchen bij de Smockelaer

Een mand met vers gebakken broodjes, diverse soorten hartig beleg en zoetwaren. Een uitgebreide lunch die u ongetwijfeld zal smaken. Maar bij de Smockelaer kunt u uw lunch uitbreiden nog veel meer heerlijkheden. Denk aan een kopje soep, salade of varkenshaas, het zijn slechts enkele voorbeelden. U kunt uw lunch net zo uitgebreid maken als u zelf wilt. En mogen we u één tip geven? De Limburgse huisgemaakte vlaai is zo lekker, zo krijgt u deze nergens!

Vele mogelijkheden voor een smakelijk diner

De Smockelaer staat bekend om haar bourgondische keuken en dat zal u zeker ervaren wanneer u een buffet samenstelt. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden, van een zeer uitgebreid buffet tot een diner met 2, 3 of 4 gangen. Wat u ook kiest, door het gebruik van verse streekproducten, biologisch vlees, de gulle gastvrijheid en de sfeervolle omgeving beleeft u een onvergetelijke avond!

Wilt u alvast een voorproefje van hetgeen u mag verwachten, bekijk dan online onze menukaart.

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips