Een spectaculair trouwfeest in Zuid-Limburg bij de Smockelaer

Uw bruiloft is een dag om nooit te vergeten en alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Laat dat maar aan de Smockelaer over! De Smockelaer beschikt over 2 riante villa’s en een landgoed waar u een onvergetelijk trouwfeest kunt geven. Dineren in de tuin met uitzicht op het Geuldal, een feest tot laat in de avond in prachtig versierde villa, overnachten in een suite en de volgende ochtend een duik nemen in het zwembad. Het is allemaal mogelijk...

Onze chefkok denkt graag met u mee

Graag willen we onze chefkok aan u voorstellen, want op gebied van lekkernijen is hij absoluut de expert! Van bruidstaart tot petit four, van amuse tot snack, hij denkt graag met u mee. Wat betreft een diner kunt u alle kanten op. Onze chefkok maakt met liefde een heerlijk diner voor u, of een uitgebreid buffet zodat iedereen kan eten wat hij of zij wil. Wat u ook wenst, onze chefkok weet er een onvergetelijke smakelijke dag van te maken!

"U zou het in deze omgeving misschien niet onmiddellijk verwachten, maar ik durf zonder meer te stellen dat wij hier een top-kok aan het werk hebben. Wat hij niet allemaal voor elkaar krijgt! Alles wat door zijn handen gaat is even vakkundig bereid. Dat zeg ik niet alleen, maar dat blijkt ook steeds weer uit de reacties van onze gasten." aldus eigenaar Maurice Loo.

Maak er een groot feest van!

In de riante villa’s van de Smockelaer kunt u een geweldig feest geven. Echter voor grote feesten met 100 – 150 gasten willen we graag ook onze andere speciale locatie voorstellen, La Patria in Teuven, net over de grens in België. Deze bijzondere locatie in een oud schoolgebouw heeft een geweldige akoestiek voor een band of dj. Na het feest kunt u met een select gezelschap nog even na borrelen en overnachten in de villa, om vervolgens romantisch te overnachten in de honeymoon suite.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie en Limburgse vlaai bespreken we graag al uw wensen. Wij zijn er van overtuigd dat u hier een geweldig trouwfeest kunt beleven!

Bekijk de trouwfoto'sNeem contact met ons op

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips