De Smockelaer, een bijzondere trouwlocatie in Zuid-Limburg

Bent u op zoek naar een originele trouwlocatie in Zuid-Limburg? Romantisch, uniek en bijzonder en bij voorkeur waar u de hele dag kunt doorbrengen? Dan willen wij u graag onze geweldige locatie in Teuven laten zien! Net over de grens in België ligt het kleine gezellige dorpje Teuven, waar het oude dorpsschooltje is omgetoverd tot café en restaurant met daarbij de geweldige feestlocatie Patria. Laat u overtuigen en ervaar het zelf!

Trouwen in een idyllisch kerkje of onder de bomen

Een oud kerkje heeft zo zijn charmes om elkaar daar het ja-woord te geven. Dat kan in Teuven, de innemende pastoor van het kerkje verbindt u graag in de echt. Bij mooi weer kunt u buiten onder het loof van de bomen elkaar eeuwige trouw beloven. En dat moet uiteraard gevierd worden! Terwijl u elkaar het romantische Ja-woord geeft, zetten wij de laatste puntjes op i voor uw trouwfeest. Bruidstaart? Check. Champagne? Check. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Feest vieren in het strafste café in Vlaanderen

Café Modern is gesitueerd in een oude dorpsschool in het dorpje Teuven, met daarbij een geweldige feestlocatie Patria in de oude gymzaal. De ruim 100 jaar oude gymzaal beschikt over een geweldige akoestiek voor een spectaculair feest! De band speelt op het podium terwijl de gasten tot laat in de avond swingen in de zaal.

Café Modern is door de Belgische televisie uitgeroepen tot strafste café van Vlaanderen en daar zijn wij trots op! En zeg nou zelf, het is geen straf om daar te mogen feesten.

Blijft u slapen?

Na een trouwfeest nog helemaal naar huis rijden is niet nodig. Lees alles over de overnachtingsmogelijkheden.

Bekijk de trouwfoto'sNeem contact met ons op

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips