Over ons - Auberge de Smockelaer Luxe groepsaccommodaties, B&B, vergaderlocatie en feestzaal in Zuid-Limburg

Familie loo2Wij, Maurice en Monique Loo, hebben enkele jaren geleden het plan opgevat om de oude vierkantshoeve te transformeren en renoveren tot een luxe gastenverblijf. Onze filosofie is gestoeld op 3 motto's: gastvrijheid, comfort en beleving.

Gastvrijheid

Wij en ons team zullen ons uiterste best doen om al onze gasten te verwennen zowel in ons restaurant, in de B&B als in de groepsaccommodaties en vergaderruimtes. U kunt altijd bij ons terecht met uw wensen of vragen.

Comfort

Al onze B&B kamers en groepsaccommodaties zijn voorzien van het maximale comfort: heerlijke bedden, goed geoutilleerde keukens, riante woonkamers, internet, TV's op elke kamer etc..

Voor de vergaderruimtes zijn ook alle voorzieningen aanwezig: Een lift, wifi, beamers, comfortabel meubilair enzovoort. Door het combineren van vergaderen, dineren en overnachten op één locatie kunnen wij u een comfortabel totaalarrangement aanbieden.

Beleving

In Auberge de Smockelaer verblijft u in een nostalgische limburgse carréboerderij. Wij hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk van de originele details te restaureren zodat u overal de authentieke sfeer van deze fraaie boerderijvorm kunt proeven. Door de prachtige inbedding in het landschap - tussen de velden en bossen bovenop het plateau van Heijenrath - wordt deze ervaring alleen maar versterkt.

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips