Vergadering of congres organiseren in Zuid-Limburg

De villa’s van de Smockelaer zijn de ideale locatie voor een geslaagde vergadering of congres. Niet alleen omdat de villa’s zijn voorzien van alle zakelijke faciliteiten, maar ook vanwege de unieke ligging. Op slechts 25 kilometer afstand van hartje Maastricht, midden in het Limburgse Heuvelland, treft u deze inspirerende vergaderlocaties. Het geweldige uitzicht op het Geuldal werkt voor velen zeer inspirerend!

Vergaderen in een informele setting

Villa A gen Beuke en Villa Schweiberg zijn de ideale locatie voor een vergadering in een informele setting. In de grote werkkamer van Villa A gen Beuke, of aan de eetkamertafel van Villa Schweiberg met uitzicht op het Geuldal, komt u op de beste ideeën.

Voor een zakelijk bezoek zijn alle faciliteiten aanwezig. Uiteraard zijn beide villa’s voorzien van een uitstekend wifi-netwerk waar u gratis gebruik van mag maken. Daarnaast staat er een beamer, flipover, smarttv en voldoende pen en papier tot uw beschikking. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten dan zorgen wij dat alles geregeld is wanneer u aankomt.

Na een intensieve dag naar huis rijden is niet nodig, de villa’s beschikken namelijk over riante slaapkamers met luxe badkamers waar het u aan werkelijk niets te kort komt. Voor de nodige ontspanning kunt u een duik nemen in het inpandige verwarmde zwembad zodat u vervolgens weer uitgerust aan het werk kunt.

Diverse locaties van de Smockelaer

Naast de villa’s beschikt de Smockelaer nog over een tweetal andere unieke locaties, Het Vakwerkhuys en La Patria. Beide locaties zijn uniek en bijzonder. Bijzonder vanwege hun eigentijdse inrichting en uitstraling, maar ook bijzonder geschikt voor een geslaagde vergadering of congres!

vergaderen zuid limburg smockelaer08A
cafe modern teuven

La Patria in Teuven

De Smockelaer beschikt niet alleen over diverse vergaderruimtes maar ook een grote locatie voor een congres met maximaal 175 personen, La Patria in Teuven. Net over de grens in België in het kleine dorpje Teuven ligt de vergaderlocatie La Patria. La Patria grenst aan Café Modern, een oud dorpsschooltje dat helemaal is omgebouwd tot gezellig modern restaurant met een knipoog naar vroeger. De vergaderruimte La Patria biedt u vele mogelijkheden voor een vergadering of congres met 49 – 175 personen.

Het Vakwerkhuys in Slenaken

Het Vakwerkhuys is een bijzondere vergaderlocatie, gebaseerd op een oude stal. Het klinkt misschien saai, maar het is alles behalve dat! Het smaakvolle interieur komt van origine uit het Waldorf Hotel in Brussel en is voorzien van een nieuw jasje. Het kan dus maar zo zijn dat Churchill of Madonna ooit op uw stoel heeft gezeten. De diverse vergaderruimtes in het Vakwerkhuys zijn geschikt voor vergaderingen met 12 – 65 personen.

vergaderen zuid limburg smockelaer08A

Flexibiliteit en maatwerk, de kracht van de Smockelaer

Ons aanbod vergaderarrangementen is gevarieerd, maar onze kracht zit hem in het maatwerk. De Smockelaer stelt graag op basis van uw wensen en behoeften een arrangement geheel op maat samen. Zo kunt u een arrangement combineren met een ontbijt, lunch of diner, of misschien wel een overnachting in één van onze luxe accommodaties.

En wilt u tussendoor even een aangename afleiding, combineer de vergadering dan met een activiteit. De beste ideeën ontstaan veelal in een informele en ontspannen setting en dat treft u zeker bij de Smockelaer!

Vraag een offerte op maat aan

Offerte aanvragen congres

Vul onderstaande formulier in voor het aanvragen van een offerte voor onze congresmogelijkheden.

Daarom gaat u naar de Smockelaer

 • 't Vakwerkhuys is een locatie met een "Wow-effect".
 • U zult zich snel thuis voelen in het sfeervolle Vakwerkhuys o.a. door de gebruikte natuurlijke materialen én onze staf.
 • Ons gemotiveerde en professionele team denkt graag met u mee om u doelstelling(en) te realiseren.
 • 't Vakwerkhuys is verzorgd en zeer representatief.
 • Wij hebben een flexibele instelling en helpen u graag om van het evenement een succes te maken.
 • De Smockelaer beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.
 • Wi-Fi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zijn in de arrangementen inbegrepen.
 • Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer bus stop "Weg naar Teuven" op 50 meter van Auberge de Smockelaer.
 • Vanuit de vergaderruimte heeft u prachtig uitzicht over het Heuvelland. De ruimtes beschikken over veel daglicht.
 • Ons restaurant, met uitstekende keuken, biedt biologische streekproducten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact op met uw contactpersoon Monique Loo. Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u.

Neem contact met ons op Bel +31 43 457 44 45

Huur voordelig een villa

 • villa met zwembad en sauna
 • geschikt voor 18 personen
 • uitzicht op het Geuldal
 • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips