Teambuilding in Zuid-Limburg

De Smockelaer is meer dan een riante villa waar u kunt vergaderen of recreëren. Het is de perfecte locatie voor teambuilding! Door onze ervaring als trainer gecombineerd met onze organisatorische talenten en creatieve krachten zijn wij in staat om een passende activiteit te organiseren waar u niet alleen met plezier aan terugdenkt, maar het team ook versterkt.

Leuke, sportieve of ontspannende activiteiten

De kracht van Smockelaer is het organiseren van activiteiten volledig op basis van uw wensen en behoeften. Ons aanbod is slechts de basis, zo kunnen sportieve collega’s de samenwerking versterken door met een oud Tour de France wielrenner een uitdagende rit te fietsen. Voor een ontspannende middag kunt u kiezen voor wandeling met een natuurgids, of een kookworkshop.

Enkele succesvolle activiteiten

Lees alles over onze activiteiten op de activiteitenpagina.

Combineer activiteiten voor een optimaal resultaat

U wilt dat uw medewerkers of collega's geconcentreerd werken, oog voor detail hebben, volledig op elkaar kunnen bouwen en uitstekend samenwerken. Hoe gaat u dat versterken? Wij adviseren een programma van een aantal activiteiten te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een wandeling met de natuurgids door het bos op zoek gaan naar de juiste eetbare paddenstoelen, die u vervolgens tijdens de kookclinic gaat bereiden. Het gaat hier om samenwerken, timing, veiligheid en uiteraard ook gezelligheid. Een hele uitdaging!

Uniek real life game Vakwerkhuys in samenwerking met TopChange

De Smockelaer en TopChange hebben een unieke real life game ontwikkeld genaamd Vakwerkhuys. Deze game koppelt trainingsthema's in één of meerdere dagen aan het bouwen van het authentieke Vakwerkhuys op schaal 1:4. Collega's bouwen dus de vergaderlocatie het Vakwerkhuys volledig na, in het Vakwerkhuys. Men bouwt dus een huis in een huis! Het bouwen van een vakwerkhuys luistert nauw en vergt veel van de deelnemers. Effectief en efficiënt werken, samenwerken, projectmatig werken en een perfecte onderlinge communicatie zijn vereist om tot het gewenste resultaat te komen.

Overnachten in een luxe villa

Na een intensieve dag naar huis rijden is nodig bij de Smockelaer. U kunt immers overnachten in een riante villa in Zuid-Limburg. U huurt de villa exclusief voor uw team, waarbij iedereen overnacht in een comfortabele slaapkamer met privé badkamer. Voor de nodige ontspannen kan het team een verfrissende duik in het zwembad nemen, of ontspannen in de jacuzzi. Dat noemen wij nou een succesvol werken aan teambuilding...

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Daarom gaat u naar de Smockelaer

 • 't Vakwerkhuys is een locatie met een "Wow-effect".
 • U zult zich snel thuis voelen in het sfeervolle Vakwerkhuys o.a. door de gebruikte natuurlijke materialen én onze staf.
 • Ons gemotiveerde en professionele team denkt graag met u mee om u doelstelling(en) te realiseren.
 • 't Vakwerkhuys is verzorgd en zeer representatief.
 • Wij hebben een flexibele instelling en helpen u graag om van het evenement een succes te maken.
 • De Smockelaer beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.
 • Wi-Fi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zijn in de arrangementen inbegrepen.
 • Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer bus stop "Weg naar Teuven" op 50 meter van Auberge de Smockelaer.
 • Vanuit de vergaderruimte heeft u prachtig uitzicht over het Heuvelland. De ruimtes beschikken over veel daglicht.
 • Ons restaurant, met uitstekende keuken, biedt biologische streekproducten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact op met uw contactpersoon Monique Loo. Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u.

Neem contact met ons op Bel +31 43 457 44 45

Huur voordelig een villa

 • villa met zwembad en sauna
 • geschikt voor 18 personen
 • uitzicht op het Geuldal
 • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips