Slenaken heeft al het goede van het Limburgse Heuvelland

Slenaken is een lieflijk klein dorpje gelegen in het Limburgse Heuvelland. Hier treft u geen massatoerisme, maar gulle gastvrijheid zoals wij dat alleen in Limburg kennen. Slenaken wordt omringd door prachtige bossen, het Geuldal en het Gulpendal waardoor er een paradijs is ontstaan voor natuurliefhebbers. De holle wegen, hellingbossen, rivierdalen en glooiende weilanden bieden een garantie voor een heerlijk verblijf.

En wilt u toch even de gezelligheid van de stad opzoeken, dan liggen grote steden als Maastricht (23 km), Aken (14 km) en Luik (44 km) op steenworp afstand.

Bekijk de ligging op de kaart

Villa Schweiberg Zuid Limburg002a
Villa Schweiberg Zuid Limburg015a

Er op uit in Zuid-Limburg

Waaraan denkt u als u aan Limburg denkt? Carnaval? Bourgondische keuken? Maastricht? Heuvellandschap? Het is allemaal typerend voor Limburg, maar er is zoveel meer. Of u nu een attractiepark wilt bezoeken, een cultureel uitstapje wilt maken, wilt funshoppen of de natuur wilt ontdekken, het is allemaal mogelijk in Zuid-Limburg. Wijgeven u een aantal tips.

Bekijk onze er op uit tips

Een geslaagde groepsactiviteit begint bij de Smockelaer

Een activiteit organiseren voor een groep is altijd een uitdaging. Wij bieden u graag onze diensten aan en helpen u met organiseren. Wat dacht u van een sportieve middag met een oud-Tour de France wielrenner, een kookworkshop met een chefkok, of het nabouwen van ons Vakwerkhuys op schaal? Wij organiseren graag een activiteit op basis van de doelstellingen en de samenstelling van de groep.

Bekijk onze mogelijkheden

teambuilding limburgA

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips