Smokkelen met Schorre Fons, een theatertocht door Limburg

De Smockelaer ligt midden in de voerstreek van Zuid-Limburg, daar waar vroeger goederen werden gesmokkeld door het Limburgse Heuvelland. Daar komt ook de naam van Auberge de Smockelaer vandaan. Tegenwoordig wordt er niet meer gesmokkeld, maar Schorre Fons, smokkelaar van het eerste uur, weet nog goed hoe het destijds ging.

Geheel in stijl wordt u ontvangen in Auberge de Smockelaer door Schorre Fons. Hij vertelt u alles over de smokkeltocht en dan gaat u zelf op pad. Wij dagen u uit om samen met Schorre Fons een belangrijke missie te voltooien. Lukt het u om de smokkelwaar langs de douanier te krijgen?

De smokkeltocht is een ludieke, soms hilarische spelbelevingstocht voor bedrijven en groepen vrienden en familie. Ook voor de kinderen is er een speciale smokkeltocht. Beleef een spannend avontuur in de bossen rondom de Smockelaer. Door professionele acteurs wordt u teruggebracht in de tijd! Gaat u de uitdaging aan?

Wilt u meer weten over deze activiteit neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk de video en laat u inspireren

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips