Vergaderen op een unieke locatie bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

vergaderlocatie zuid limburg vakwerkhuys07De Smockelaer biedt u diverse mogelijkheden aan voor een vergadering, cursus, teambuilding of congres. Daarbij kunt u kiezen verschillende vergaderlocaties, bijvoorbeeld een exclusieve villa op een toplocatie in Zuid-Limburg, of een stijlvolle vergaderruimte in een vakwerkboerderij. Maak kennis met de faciliteiten en gastvrijheid van de Smockelaer!

Vergaderen op een inspirerende locatie

De verschillende vergaderlocaties van de Smockelaer liggen op unieke locaties. Boven op de Schweiberg met uitzicht op het Geuldal, of landelijk gelegen met uitzicht op het bos. U ervaart de rust van het Limburgse landschap waardoor u zich optimaal kunt focussen op uw vergadering, cursus of teambuilding.

Vergaderen en overnachten in een luxe villa

Naar huis rijden na een intensieve vergadering is niet nodig. Bij de Smockelaer kunt u overnachten in een riante villa waarbij u gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Zo biedt het inpandige zwembad aangename ontspanning na een meeting, en overnacht u in riante slaapkamers met privé badkamer. Uiteraard denken wij ook aan de innerlijke mens, want complete verzorging of een kookworkshop behoort zeker tot de mogelijkheden.

Teambuilding, versterk de kwaliteiten van uw team

De teambuilding dagen bij de Smockelaer zijn effectief, maar ook leuk en uitdagend! Ga bijvoorbeeld op pad met een natuurgids om paddenstoelen te zoeken voor de kookworkshop en ontdek op een originele manier de prachtige omgeving. Houdt u van een uitdaging? Bouw dan ons vakwerkhuys na op schaal. Gaat uw voorkeur uit naar een sportief uitje, verken dan met een professionele wielrenner Zuid-Limburg.

Ons aanbod aan activiteiten is gevarieerd, maar onze kracht zit in het maatwerk. Wij gaan graag met u in gesprek om een activiteit te organiseren passend bij het doel en het team.

 

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2017
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuildingsactiviteiten
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service

Trainingsloc goud Auberge de Smockelaer2

Beste trainingslocatie van het jaar 2017

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2017 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het derde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan