Informatie

Vergadering of congres organiseren in Zuid-Limburg

De villa’s van de Smockelaer zijn de ideale locatie voor een geslaagde vergadering of congres. Niet alleen omdat de villa’s zijn voorzien van alle zakelijke faciliteiten, maar ook vanwege de unieke ligging. Op slechts 25 kilometer afstand van hartje Maastricht, midden in het Limburgse Heuvelland, treft u deze inspirerende vergaderlocaties. Het geweldige uitzicht op het Geuldal werkt voor velen zeer inspirerend!

Vergaderen in een informele setting

Villa A gen Beuke en Villa Schweiberg zijn de ideale locatie voor een vergadering in een informele setting. In de grote werkkamer van Villa A gen Beuke, of aan de eetkamertafel van Villa Schweiberg met uitzicht op het Geuldal, komt u op de beste ideeën.

Voor een zakelijk bezoek zijn alle faciliteiten aanwezig. Uiteraard zijn beide villa’s voorzien van een uitstekend wifi-netwerk waar u gratis gebruik van mag maken. Daarnaast staat er een beamer, flipover, smarttv en voldoende pen en papier tot uw beschikking. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten dan zorgen wij dat alles geregeld is wanneer u aankomt.

Na een intensieve dag naar huis rijden is niet nodig, de villa’s beschikken namelijk over riante slaapkamers met luxe badkamers waar het u aan werkelijk niets te kort komt. Voor de nodige ontspanning kunt u een duik nemen in het inpandige verwarmde zwembad zodat u vervolgens weer uitgerust aan het werk kunt.

Diverse locaties van de Smockelaer

Naast de villa’s beschikt de Smockelaer nog over een tweetal andere unieke locaties, Het Vakwerkhuys en La Patria. Beide locaties zijn uniek en bijzonder. Bijzonder vanwege hun eigentijdse inrichting en uitstraling, maar ook bijzonder geschikt voor een geslaagde vergadering of congres!

Bekijk alle vergaderlocaties

Flexibiliteit en maatwerk, de kracht van de Smockelaer

Ons aanbod vergaderarrangementen is gevarieerd, maar onze kracht zit hem in het maatwerk. De Smockelaer stelt graag op basis van uw wensen en behoeften een arrangement geheel op maat samen. Zo kunt u een arrangement combineren met een ontbijt, lunch of diner, of misschien wel een overnachting in één van onze luxe accommodaties.

En wilt u tussendoor even een aangename afleiding, combineer de vergadering dan met een activiteit. De beste ideeën ontstaan veelal in een informele en ontspannen setting en dat treft u zeker bij de Smockelaer!

Vraag een offerte op maat aan

Daarom Smockelaer

Daarom gaat u naar de Smockelaer

 • 't Vakwerkhuys is een locatie met een "Wow-effect".
 • U zult zich snel thuis voelen in het sfeervolle Vakwerkhuys o.a. door de gebruikte natuurlijke materialen én onze staf.
 • Ons gemotiveerde en professionele team denkt graag met u mee om u doelstelling(en) te realiseren.
 • 't Vakwerkhuys is verzorgd en zeer representatief.
 • Wij hebben een flexibele instelling en helpen u graag om van het evenement een succes te maken.
 • De Smockelaer beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.
 • Wi-Fi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zijn in de arrangementen inbegrepen.
 • Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer bus stop "Weg naar Teuven" op 50 meter van Auberge de Smockelaer.
 • Vanuit de vergaderruimte heeft u prachtig uitzicht over het Heuvelland. De ruimtes beschikken over veel daglicht.
 • Ons restaurant, met uitstekende keuken, biedt biologische streekproducten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact op met uw contactpersoon Monique Loo. Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u.

Neem contact met ons op Bel +31 43 457 44 45

Daarom Smockelaer

 • Trainingslocatie van het jaar 2017
 • Overnachten op locatie mogelijk
 • Teambuildingsactiviteiten
 • Full service mogelijk
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Uitstekende service

Trainingsloc goud Auberge de Smockelaer2

Beste trainingslocatie van het jaar 2017

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2017 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het derde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan