Teambuilding in Zuid-Limburg

Bij teambuilding staat de samenwerking centraal, met als doel de sociale binding, het vertrouwen en de groepsdynamiek te versterken. En dat kan een ware uitdaging zijn. De Smockelaer helpt u er graag bij. Door onze ervaring als trainer in combinatie met een unieke locatie en aangevuld met ons organisatorische en creatieve krachten zijn wij in staat om een passende activiteit te organiseren waar de hele groep met plezier aan terug denkt.

Leuke, sportieve, spannende of inspannende activiteiten

De kracht van de Smockelaer is dat wij een teambuilding activiteit organiseren volledig op maat. Voor sportieve collega's kan een MTB clinic met een oud Tour de France wielrenner een aangename uitdaging zijn. Een wandeling met de natuurgids door het Heuvelland van Zuid-Limburg kan een inspirerende onderbreking van een vergadering zijn. Liever een culinaire uitdaging? Dan adviseren we een kookworkshop met onze chefkok.

Enkele succesvolle activiteiten

 • Stresreductie met FLOW
 • Lachyoga
 • Vakwerkhuys
 • Kookworkshop
 • Paardencoach
 • Schapendrijven
 • Lees alles over onze activiteiten op de activiteitenpagina.

Combineer activiteiten voor een optimaal resultaat

U wilt dat uw medewerkers of collega's geconcentreerd werken, oog voor detail hebben, volledig op elkaar kunnen bouwen en uitstekend samenwerken. Hoe gaat u dat versterken? Wij adviseren een programma van een aantal activiteiten te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdens een wandeling met de natuurgids door het bos op zoek gaan naar de juiste eetbare paddenstoelen, die u vervolgens tijdens de kookclinic gaat bereiden. Het gaat hier om samenwerken, timing, veiligheid en uiteraard ook gezelligheid. Een hele uitdaging!

Uniek real life game Vakwerkhuys in samenwerking met TopChange

De Smockelaer en TopChange hebben een unieke real life game ontwikkeld genaamd Vakwerkhuys. Deze game koppelt trainingsthema's in één of meerdere dagen aan het bouwen van het authentieke Vakwerkhuys op schaal 1:4. Collega's bouwen dus de vergaderlocatie het Vakwerkhuys volledig na, in het Vakwerkhuys. Men bouwt dus een huis in een huis! Het bouwen van een vakwerkhuys luistert nauw en vergt veel van de deelnemers. Effectief en efficiënt werken, samenwerken, projectmatig werken en een perfecte onderlinge communicatie zijn vereist om tot het gewenste resultaat te komen.

Ontspannende afsluiting van de teambuilding

Het voordeel van de Smockelaer is dat wij beschikken over 7 verschillende groepsaccommodaties. Na een lange en intensieve dag werken aan teambuilding kunt u uiteraard het geheel ontspannend afsluiten en overnachten in een groepsaccommodatie. Er zijn verschillende accommodaties met uiteenlopende faciliteiten, waaronder een luxe groepsvilla met inpandig zwembad en jacuzzi. Dat noemen wij nou ontspannen...

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Daarom Smockelaer

 • Trainingslocatie van het jaar 2017
 • Overnachten op locatie mogelijk
 • Teambuildingsactiviteiten
 • Full service mogelijk
 • De beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Uitstekende service

Trainingsloc goud Auberge de Smockelaer2

Beste trainingslocatie van het jaar 2017

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2017 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het derde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan