Een geslaagd bedrijfsfeest bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

De Smockelaer beschikt over een unieke locatie in Zuid-Limburg voor een bedrijfsfeest. Of liever gezegd, meerdere locaties. Of u nu op zoek bent naar een gezellig restaurant waar u een hapje kunt eten en borrelen, of naar een feestlocatie voor een knallend feest, alles is mogelijk bij de Smockelaer. Maak kennis met onze gastvrijheid, bourgondische keuken en luxe accommodaties en laat u inspireren voor uw bedrijfsfeest!

Combineer een bedrijfsfeest met een overnachting in een luxe groepsverblijf

Na een gezellig bedrijfsfeest heeft u wellicht geen zin om nog helemaal naar huis te rijden. Dat is ook helemaal niet nodig, want u kunt overnachten in de luxe villa. De villa’s zijn geschikt voor 10 – 38 personen en beschikken over comfortabele eenpersoons boxspring bedden. Vrijwel alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, veelal zelfs met een eigen jacuzzi.

Tevens beschikken de accommodaties over een verwarmd binnenzwembad voor de nodige ontspanning na een gezellige avond met collega’s. Sluit uw bedrijfsfeest goed af met een luxe overnachting in het Limburgse Heuvelland!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact op met uw contactpersoon Monique Loo. Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u.

Neem contact met ons op Bel +31 43 457 44 45

Daarom Smockelaer

  • Trainingslocatie van het jaar 2017
  • Overnachten op locatie mogelijk
  • Teambuildingsactiviteiten
  • Full service mogelijk
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitstekende service

Trainingsloc goud Auberge de Smockelaer2

Beste trainingslocatie van het jaar 2017

De Smockelaer is uitgeroepen tot “Beste trainingslocatie van het jaar 2017 in Nederland”. Daarmee hebben wij voor het derde jaar op een rij een award gewonnen als beste trainingslocatie! Ervaar ook waarom wij de beste trainingslocatie zijn.

Vraag offerte aan