Op een actieve manier de omgeving verkennen

Wandelen door de omgeving is een hele leuke manier om ontspannen de omgeving te verkennen. Mar wat als u niet alleen wilt genieten van de omgeving maar ondertussen ook wilt werken aan de conditie en fitheid van uw lichaam? De oplossing daarvoor is Nordic Walking.

Nordic Walking = fitness-wandelen

Nordic Walking wordt vaak gezien als een wat oubollige manier van sporten. Maar vergis u niet! Nordic Walking is meer bewegen in dezelfde tijd. Niet alleen bent u actief met uw benen maar u hele bovenlichaam krijgt tijdens het wandelen ook een goede workout. 90% van alle spieren in uw lichaam worden gebruikt tijdens een Nordic Walking wandeling. En het mooiste van dit alles is dat u ondertussen ook nog eens kunt genieten van de geweldige omgeving van het Zuid Limburgse heuvellandschap.

Onze instructeur kent alle mooie plekjes van het heuvelland en gaat er graag samen met u op uit om deze te ontdekken. Niet voor niets worden de Limburgse heuvels ook wel de Dutch Mountains genoemd, een uniek landschap in Nederland.

Samen er op uit

De Smockelaer biedt in samenwerking met de ervaren instructeur René Spierts deze unieke beleving aan.

Heerlijk samen met collega's, vrienden of familie even heerlijk bijkomen in de natuur en ondertussen toch sportief en heel gezond bezig zijn.

En na afloop weten wij zeker dat u zowel sportief een goed gevoel heeft als mooie herinneringen aan de omgeving. Vergeet vooral ook niet af en toe een foto te maken tijdens de mooie wandelingen.

U kunt de fitness-wandeling starten vanaf 3 locaties:

  • de Smockelaer
  • La Mairie
  • Schweiberg

Ga op stap met onze eigen René Johnny Nordic Walker en ervaar zelf dat Nordic Walking de leukste manier van wandelen is.

Voor wie

Deze bijzondere wandeltochten zijn beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen. En het mooie is dat de Nordic Walking activiteit voor iedereen geschikt is, of u nu jong of wat ouder bent, iedereen kan nu op een sportieve manier de meest bijzondere locaties in Zuid Limburg ontdekken.

De kosten voor deze geweldige ervaring bedragen slechts € 10,00 per persoon.

Activiteitenoverzicht