Minder stress op de werkvloer door FLOW

Een “Flow” refereert aan een mentale toestand waarbij iemand volledig opgaat in zijn of haar werk. Kenmerken van een “Flow” zijn onder andere dat iemand een duidelijk doel heeft, geconcentreerd bezig is, verlies van zelfbewustzijn en tijdsbesef, met gevoel van controle over de situatie. Klinkt als de ideale omstandigheid op gebied van werk.
Trainer en coach Frits Vissers geeft inzichten in wat FLOW is en welke stappen genomen kunnen worden om in een FLOW terecht te komen.

Leven, werken en sporten vanuit FLOW

Frits Vissers kan u begeleiden naar een leven dat in balans is, waarin weerstand verdwijnt en resultaten organisch ontstaan. De kern van de training draait om de zogenaamde biofeedback software. Via een infrarood oorsensor worden signalen van uw hart vertaald naar een beeldscherm. Vervolgens kunt u actie ondernemen door te luisteren naar uw lichaam. Eenvoudig en overal toepasbaar.

Doel van de training

Tijdens de training wordt alles verteld over FLOW. Het doel van de training is onder andere:

  • Neutraliseren van stress en stoppen van het aanmaken van stresshormonen
  • Managen van innerlijke staat en activeren van positieve gevoelens
  • Genereren van creatieve oplossingen
  • Doorbreken van belemmerende patronen
  • Voorkomen van energielekken gedurende de dag
  • Effectief luisteren

Wetenschappelijk bewezen resultaten

FLOW is niet zomaar een techniek, maar wetenschappelijk bewezen. Multinationals als Shell, HP, Boeing en Price Waterhouse Coopers maken al jaren gebruik van FLOW ter stressreductie en het verhogen van innerlijke rust.

Wilt u meer weten over deze training, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Activiteitenoverzicht