Feesten en overnachten bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg weten wij hoe we een feest moeten vieren. Neem een sfeervolle locatie, heerlijke hapjes en drankjes, een flinke dosis gezelligheid en u krijgt een geweldig feest om nog lang aan terug te denken! Vier uw feest in één van de unieke feestlocaties van de Smockelaer en blijf vervolgens overnachten in de groepsaccommodatie. De volgende ochtend begint al goed met een vers ontbijtje en leukste verhalen over een geweldig feest.

Niemand is de Bob bij de Smockelaer

Tossen wie de Bob is tijdens een feest? Dat is niet nodig bij de Smockelaer. Na een feest kunt u overnachten in de luxe groepsaccommodatie om de volgende ochtend uitgerust weer wakker te worden. De Smockelaer beschikt over diverse groepsaccommodaties voor 10-60 personen. Lees hier meer over de groepsaccommodaties.

Hoe viert u het liefst een feest?

Geen feest is hetzelfde, iedereen heeft andere wensen en behoeften en bij ons is ontzettend veel mogelijk. Dus of u nu een intieme borrel wilt geven of een grote receptie, een diner voor een select gezelschap of een buffet voor 300 personen, bij de Smockelaer is alles mogelijk. Kom gerust bij ons langs voor een rondleiding dan kunnen we onder het genot van een kop koffie met Limburgse vlaai bespreken wat uw wensen zijn.

Bekijk ook onze villa'sNeem contact met ons op

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips