Een geslaagd bedrijfsfeest bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

De Smockelaer beschikt over een unieke locatie in Zuid-Limburg voor een bedrijfsfeest. Of liever gezegd, meerdere locaties. Of u nu op zoek bent naar een gezellig restaurant waar u een hapje kunt eten en borrelen, of naar een feestlocatie voor een knallend feest, alles is mogelijk bij de Smockelaer. Maak kennis met onze gastvrijheid, bourgondische keuken en luxe accommodaties en laat u inspireren voor uw bedrijfsfeest!

Combineer een bedrijfsfeest met een overnachting in een luxe groepsverblijf

Na een gezellig bedrijfsfeest heeft u wellicht geen zin om nog helemaal naar huis te rijden. Dat is ook helemaal niet nodig, want u kunt overnachten in de luxe villa. De villa’s zijn geschikt voor 10 – 38 personen en beschikken over comfortabele eenpersoons boxspring bedden. Vrijwel alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, veelal zelfs met een eigen jacuzzi.

Tevens beschikken de accommodaties over een verwarmd binnenzwembad voor de nodige ontspanning na een gezellige avond met collega’s. Sluit uw bedrijfsfeest goed af met een luxe overnachting in het Limburgse Heuvelland!

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact op met uw contactpersoon Monique Loo. Wij maken binnen 24 uur een offerte op maat voor u.

Neem contact met ons op Bel +31 43 457 44 45

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips