Vergaderen op een unieke locatie bij de Smockelaer in Zuid-Limburg

De Smockelaer biedt u diverse mogelijkheden aan voor een vergadering, cursus, teambuilding of congres. Daarbij kunt u kiezen verschillende vergaderlocaties, bijvoorbeeld een exclusieve villa op een toplocatie in Zuid-Limburg, of een stijlvolle vergaderruimte in een vakwerkboerderij. Maak kennis met de faciliteiten en gastvrijheid van de Smockelaer!

vergaderen zuid limburg smockelaer10A
Villa Schweiberg Zuid Limburg004a

Vergaderen op een inspirerende locatie

De verschillende vergaderlocaties van de Smockelaer liggen op unieke locaties. Boven op de Schweiberg met uitzicht op het Geuldal, of landelijk gelegen met uitzicht op het bos. U ervaart de rust van het Limburgse landschap waardoor u zich optimaal kunt focussen op uw vergadering, cursus of teambuilding.

Lees meer over de vergadermogelijkheden

Vergaderen en overnachten in een luxe villa

Naar huis rijden na een intensieve vergadering is niet nodig. Bij de Smockelaer kunt u overnachten in een riante villa waarbij u gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Zo biedt het inpandige zwembad aangename ontspanning na een meeting, en overnacht u in riante slaapkamers met privé badkamer. Uiteraard denken wij ook aan de innerlijke mens, want complete verzorging of een kookworkshop behoort zeker tot de mogelijkheden.

Lees alles over de mogelijkheden

Villa Schweiberg Zuid Limburg015a
teambuilding limburgA

Teambuilding, versterk de kwaliteiten van uw team

De teambuilding dagen bij de Smockelaer zijn effectief, maar ook leuk en uitdagend! Ga bijvoorbeeld op pad met een natuurgids om paddenstoelen te zoeken voor de kookworkshop en ontdek op een originele manier de prachtige omgeving. Houdt u van een uitdaging? Bouw dan ons vakwerkhuys na op schaal. Gaat uw voorkeur uit naar een sportief uitje, verken dan met een professionele wielrenner Zuid-Limburg.

Ons aanbod aan activiteiten is gevarieerd, maar onze kracht zit in het maatwerk. Wij gaan graag met u in gesprek om een activiteit te organiseren passend bij het doel en het team.

Lees alles over de mogelijkheden

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips