Inspiratie op locatie? Kom vergaderen in Zuid-Limburg

Exclusief vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie in Zuid-Limburg? Dan is de Smockelaer precies wat u zoekt! De Smockelaer beschikt over diverse luxe vergaderlocaties. De exclusieve villa’s van de Smockelaer zijn de ideale locatie voor een informele vergadering. Daarnaast zijn er diverse vergaderruimtes beschikbaar in een unieke vakwerkboerderij. De Smockelaer kenmerkt zich door haar unieke en inspirerende vergaderlocaties, uitstekende faciliteiten en ongekende gastvrijheid.

Informeel vergaderen in een luxe villa

De luxe villa’s zijn zeer geschikt als informele en exclusieve vergaderlocatie, waarbij u kunt vergaderen en overnachten. Laat u inspireren door het uitzicht op het Geuldal, waarbij het u aan niets zal ontbreken. Faciliteiten als een beamer, flipover, wifi, pen & papier, het staat allemaal tot uw beschikking. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan weten dan zorgen wij dat alles geregeld wordt.

Het voordeel van vergaderen in een luxe villa is dat u de villa exclusief tot uw beschikking heeft. U wordt niet gehinderd door andere gasten maar kunt zich volledig focussen op uw doel. Daarbij komt dat de villa’s uitgerust zijn met alle wenselijke luxe, denk aan een inpandig zwembad, compleet uitgeruste keuken waar u kunt koken maar ook een kookworkshop kunt volgen en uiteraard comfortabele slaapkamers met privé badkamers. Alles onder één dak!

Vergaderen in het Vakwerkhuys is echt vakwerk

Het Vakwerkhuys is een bijzondere vergaderlocatie, gebaseerd op een oude stal. Het klinkt misschien saai, maar het is alles behalve dat! Het smaakvolle interieur komt van origine uit het Waldorf Hotel in Brussel en is voorzien van een nieuw jasje. Het kan dus maar zo zijn dat Churchill of Madonna ooit op uw stoel heeft gezeten.

De vergaderaccommodatie is voorzien van alle zakelijke faciliteiten zoals een beamer, flipover en uiteraard Wifi. De lunch is standaard inbegrepen bij een vergaderarrangement. Wij zorgen dat uw lunch klaar staat als het u uitkomt.

Vergaderen hoeft niet saai te zijn

De beste ideeën ontstaan in een informele en ontspannen setting. De Smockelaer organiseert diverse activiteiten die zorgen voor de nodige ontspanning, maar ook de samenwerking van het team kunnen versterken. Onze kracht ligt in een activiteit op maat, speciaal afgestemd op het doel van de meeting en de samenstelling van de groep. Lees meer over de mogelijkheden.

Daarom gaat u naar de Smockelaer

 • 't Vakwerkhuys is een locatie met een "Wow-effect".
 • U zult zich snel thuis voelen in het sfeervolle Vakwerkhuys o.a. door de gebruikte natuurlijke materialen én onze staf.
 • Ons gemotiveerde en professionele team denkt graag met u mee om u doelstelling(en) te realiseren.
 • 't Vakwerkhuys is verzorgd en zeer representatief.
 • Wij hebben een flexibele instelling en helpen u graag om van het evenement een succes te maken.
 • De Smockelaer beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen.
 • Wi-Fi, beamer, flip-over en geluidsinstallatie zijn in de arrangementen inbegrepen.
 • Wij zijn goed bereikbaar via openbaar vervoer bus stop "Weg naar Teuven" op 50 meter van Auberge de Smockelaer.
 • Vanuit de vergaderruimte heeft u prachtig uitzicht over het Heuvelland. De ruimtes beschikken over veel daglicht.
 • Ons restaurant, met uitstekende keuken, biedt biologische streekproducten.

Neem contact met ons opVraag offerte aan

Huur voordelig een villa

 • villa met zwembad en sauna
 • geschikt voor 18 personen
 • uitzicht op het Geuldal
 • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips