Op vakantie in een luxe vakantievilla in Zuid-Limburg

Vakantie in een luxe vakantievilla van de Smockelaer betekent genieten! De ultieme luxe gecombineerd met een fantastisch uitzicht op het Geuldal maken uw vakantie om nooit te vergeten!

Een luxe vakantievilla betekent bij ons ook echt luxe. Een slaapkamer heeft standaard een ruime badkamer met ligbad. De vakantievilla’s hebben allemaal een eigen binnenzwembad. De woonkamers zijn werkelijk riant en het uitzicht is adembenemend mooi. Kortom, ultieme luxe!

Meer dan een vakantievilla

De vakantievilla’s zijn voorzien van alle gemakken. Toch denken wij graag nog één stap verder. Heeft u geen zin om te koken? Dan doet onze chefkok dat graag voor u of samen met u. De keukens van de vakantievilla’s zijn uitgerust met professionele apparatuur en lenen zich perfect voor een kookworkshop.

Zuid-Limburg is een ontzettend mooie omgeving om te ontdekken. Wij geven u dan ook graag tips wat u kunt doen. En wilt u graag met de groep een leuks doen? Laat ons dan een groepsactiviteit organiseren. Neem contact met ons op een passend advies en offerte op maat en ervaar zelf onze gastvrijheid!

Huur voordelig een villa

  • villa met zwembad en sauna
  • geschikt voor 18 personen
  • uitzicht op het Geuldal
  • vele er op uit mogelijkheden
Weekend vanaf € 130,- p.p.

Inschrijven nieuwsbrief

Zoover

Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Eten
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
9.3
9.0
8.7
8.8
9.1
8.8
8.4

9.1

50
beoordelingen

Boek

Ontvang gratis ons exclusieve boek

Wilt u de unieke luxe ervaring van de Smockelaer nog even rustig nalezen? Vul dan hier uw gegevens in en ontvang het exclusieve boek ” Short stay & Meetings in style” digitaal.

Direct aanvragen:

Daarom kiest u voor De Smockelaer

Kwaliteit & ultieme luxe

Als u voor de Smockelaer kiest, kiest u voor kwaliteit, luxe en comfort.

Zuid-Limburgse Heuvelland

Geniet van het glooiende landschap, de prachtige bossen en grandioze vergezichten.

Grensverleggende gulle gastvrijheid

Gastvrijheid gaat bij ons een stap verder. Ervaar het zelf!

De Smockelaer in beeld

groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken05 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken01 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken04 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken13 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken12 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken09 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken07 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken06 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken03 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken02 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken08 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken10 groepsaccommodatie_smockelaer_slenaken11

Er op uit tips